Venue i København med massere af liv

En venue i København som du vil elske

Det er ofte svært at finde den allerbedste venue i København. Der er forfærdeligt mange steder at vælge imellem. For at sige det mildt, er det langt fra alle steder der lever op til almene krav. Søger du noget der har historisk betydning, men også er top moderne indeni? Ja, så er Marketenderiet helt sikkert et sted du bør overveje til dit næste arrangement i hovedstaden.

Venue i København til at savle over

De folk der står bag denne flotte venue i København er ikke nye i eventbranchen. Tværtimod har de mange års erfaring og ekspertise, som gør dem gode til at tilpasse arrangementer. De ved jo godt at den venue i København som de tilbyder, skal være fleksibel og nem at overskue for de kunder der ønsker at holde arrangementer der. De 725 kvadrat meter som man lejer, når man lejer Marketenderiet er noget kunden får rådighed over. Så de kan gøre det de vil og dermed det der skal til for at arrangementer er så stor en succes som muligt. Lokalerne rummer helt op til 700 gæster, men der kan også afholdes mere intime restauranter i den historiske bygning.

Er det kun Venue Marketenderiet står for?

I takt med denne høje erfaring og ekspertise indenfor eventbranchen, har lokalerne selvfølgelig mange former for forplejning. Så hvis man ønsker kaffe og kage til sit selskab, skal man få det. Hvis man derimod ønsker en større menu, med drikkevarer og massere af muligheder, så kan man altså selvfølgelig også få det. Det er altid op til den enkelte kunde hvordan arrangementet skal formes. Hvis du allerede kommer med et tema eller et koncept, er det også fint. Hvis du derimod behøver hjælp til at komme på noget passende, kan man altid få hjælp. Lokalerne har været hjem til en lang række begivenheder af forskellig karakter, som man sagtens kan hente inspiration fra.

Hvilke former for events afholdes der?

Lokalerne står til rådighed til næsten alle former for events. Dette gælder om de så er arbejdsrelaterede eller rent sociale. Virksomheden har stor erfaring med både messer og konferencer, men også med firmafester og gallamiddage. Man kan altid kontakte virksomheden uopfordret. Man kan dermed være sikker på at de kan hjælpe med det helt rigtige lokale til dit arrangement.

 

Står du med lidt ekstra tid ved hånden? Frivilligt arbejde i udlandet er med til at udvikle dig som person! Læs mere om dine muligheder lige her!

About: Jacob