Frivilligt Arbejde i Udlandet – Et Eventyr af Livserfaring

frivilligt arbejde i udlandet er en lærerig mulighed

Frivilligt arbejde i udlandet er en fremragende mulighed for at opleve et eventyr, opnå livserfaring, alt imens man hjælper en god sag. ALOTT tilbyder frivilligt arbejde i en lang række land rundt omkring i verden. Læs mere om frivilligt arbejde i udlandet og se om det er noget for dig!

Mange Projekter Søger Frivilligt Arbejde i Udlandet

Når du tager imod frivilligt arbejde i udlandet tager du også imod en lang række oplevelser som du vil have med dig i rygsækken resten af dit liv. Når du ikke arbejder som frivillig vil der være rig mulighed for at besøge nogle af de omkringliggende seværdigheder.

Der er en lang række projekter som med glæde vil tage imod en hjælpende hånd. ALOTT har nemlig, med en lang række professionelle samarbejdspartnere, et væld af lokationer og muligheder når det kommer til udenlandsopholdet. De fleste af disse projekter går ud på at hjælpe andre mennesker eller dyr i nød. Samtidigt med at man får oplevet en hel ny hverdag, får man også en skøn følelse af at man gør en forskel. Som frivillig lærer du en masse kompetencer i form af sprog og kulturforståelse som skaber internationale bekendtskaber for livet!

En del af ansøgerne hos ALOTT tvivler på om de spilder deres tid på at ansøge om frivilligt arbejde i udlandet, men rent faktisk står organisationerne i kø for at få ansøgere, da responsen på denne type arbejde har været så god. I et karrieremæssigt perspektiv viser opholdet også at man har flid og omtanke. Efter opholdet med ALOTT vil det evt. være muligt at få et certifikat der bekræfter udenlandsophold.

Kan Alle Deltage i Udenlandsopholdet?

Det frivillige udenlandsophold som bliver tilbudt hos ALOTT kræver oftest at man er fyldt 18 år, men der gælder sjældent en maksimum alder for deltagelse. Under dit ophold vil du selvfølgelig være udsat for adskillige fysiske og mentale udfordringer, da områderne som din rejse tager dig til ofte er, i højere eller mindre grad, udsatte. Som udsendt skal du derfor være hårdfør i situationer der kræver det. Du skal også være forberedt på at hverdagen kan være mere simpel og ustruktureret i områderne, sat i forhold til Danmark.

Hvis du er interesseret i at opleve helt nye ting på den anden side af jorden, burde du kigge ind på virksomhedens hjemmeside og se hvad de har at tilbyde.

Er du allerede forberedt på brand og brandskade i dit hjem? Læs mere her

 

 

About: Jacob