Sund skolemad til dine børn

Sund skolemad er det bedste for dine børn

Det er vigtigt at børn får sund mad, også når de er i skole. Sund mad er nøglen til energi og viljen til indlæring. Derfor bør dine børn spise skolemad hver dag, som er sund og næringsrig. Dette vil også spare din tid som forælder. Med fast skolemad på skolen behøver du ikke længere at lave madpakke. Hverken sent om aftenen eller om morgenen. Dette giver dig ekstra tid til at være sammen med dine børn.

Fordelene ved sund skolemad

Der er kun fordele ved sund skolemad. Det er dog vigtigt at det er sundt og ikke usundt. Usund frokost er det værste man kan give børn i skolen. Det har nemlig på ingen måde alle de gode vitaminer eller mineraler, som børn og voksne skal have. Der er utrolig mange former for sund mad, derfor er det heller ikke svært at gå forkert i byen.

Vitaminer og mineraler

Grøntsager og frugt er de mest givende muligheder. Disse mad grupper indeholder nemlig mange vitaminer og mineraler. 600 gram grøntsager og frugt skal vi helst have hver dag og gerne mere end det. Ud af de 600 gram skal halvdelen være grøntsager. Børn fra 4-10 år skal i hvert fald indtage 150-250 gram om dagen. Jo ældre børn bliver, jo flere grøntsager skal de også indtage om dagen.

Frosne vs. friske grøntsager

Der er mange, som mener at grøntsager skal være friske, men det er faktisk ikke nødvendigt. Frosne grøntsager har også utroligt mange næringsstoffer og de er supersunde. Derfor kan man sagtens bruge frosne grøntsager og bær i hverdagens madlavning. Det er dog vigtigt at frosne grøntsager ikke sønderkoges, da dette godt kan nedbryde vitaminerne.

Leverandører i København

Der findes en lang række sunde madleverandører i København og Storkøbenhavn i dag. Den stadigt voksende trend om at leve sundt er uovervindelig. Videnskaben har medført at konsumenterne ved, hvad der er sundt for deres børn. For at dine børn kan få en næringsrig og læringsfuld dag, skal de have sund mad indenbords. Leverandørerne i København kan sørge for dette. Deres fokus er at lave sund mad, som skaber glæde. Både over for dig og dine børn. Gennem SkoleMad.dk er det muligt for jer at vælge den rigtige leverandør til jobbet. Det er også muligt at skifte igen, hvis I ikke er tilfredse med resultatet. Dette gør det nemt og fleksibelt for både skolen, leverandørerne, børnene og forældrene.

 

Det kan skade dine tænder, hvis du bekymrer dig for meget. Stress er nemlig en af de hyppige årsager til at skære tænder.

About: Eksperten