Har du brug for erhvervsrengøring i København? Læs med her!

Har du brug for erhvervsrengøring i København? Læs med her!

Jeg har et firma i København, og vi har for nyligt skiftet rengøringsfirma. Vi var ikke glade for vores gamle, da der ofte stadig var støv efter de havde gjort rent, og de virkede i det hele taget uoplagte. Så nu har vi fundet ny erhvervsrengøring i København, og vi er SÅ glade! 

Erhvervsrengøring i Købehavn, der gør en kæmpe forskel

Vi har vidst alle prøvet at hyre et firma eller en person til at gøre rent, for så bagefter ikke at være tilfreds. Der er ikke noget værre, fordi det både er spild af tid og penge. Men jeg faldt for nyligt over en reklame for Ren Agenternes erhvervsrengøring i København, og da jeg ikke var tilfreds med min nuværende service, smed jeg dem en email. De svarede hurtigt tilbage og spurgte hvad jeg havde brug for, hvor mange kvadratmeter det drejede sig om og andre relevante spørgsmål. Det blev hurtigt tydeligt for mig, at de var meget professionelle og vidste hvad de laver. Efter vi havde aftalt detaljerne, kom der et hold af tre rengøringsfolk ud til os en fredag eftermiddag. Jeg gennemgik kontorerne med dem samt gang, opbevaring, kopirum og toilet, og så gik de ellers igang, som om de havde været der mange gange før. Det var så rart, at de bare selv tog initiativ.

Nu er der altid rent

Før vi hyrede Ren Agenterne til erhvervsrengøring brugte vi et andet firma her i København. Men der lagde jeg altid mærke til, at stolene stadig var støvede i krogene, der var støv bag vores computere, toiletterne så ikke ordentlig rene ud og så videre. Der er mange ting, som jeg kunne nævne, men jeg tror I forstår. Det er bare så lækkert at møde ind mandag morgen efter weekenden, og kunne dufte hvor meget renere der er. Der er ingen støv ligesom før, og jeg er overbevist om, at det også giver os en meget mere progressiv hverdag i firmaet. Jeg er sikker på, at mine medarbejdere arbejder bedre nu, deres tankekraft varer længere end før – luften er simpelthen lettere. Så hvis du står med samme problem, som vi havde, så vil jeg klart anbefale at kigge efter ny erhvervsrengøring i København og i særdeleshed Ren Agenterne. Kæmpe anbefaling herfra og glædelig jul!

Læs mere her om tips til din virksomheds trivsel, samt hvordan I får mest muligt ud af arbejdsdagen og på sigt kan højne bundlinien.

About: Christina