Konferencecenter Billund var en god oplevelse

Konferencecenter billund

Kunne du også tænke dig at holde dit næste møde, kursus eller event hos konferencecenter Billund? Fortvivl ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at få booket dig ind så du få et lokale netop efter det behov du har brug for. Hos konferencecenter Billund har vi rigtig travlt og vi anbefaler derfor du allerede i dag kontakter os. Ved at du kontakter os allerede i dag, så kan vi med garanti love dig at vi har plads til netop dig, dine kollegaer, venner og eller lignende.

Konferencecenter Billund: Det bedste sted til heldagskurser

Jeg kontaktede konferencecenter Billund med det samme, da jeg havde læst om dem i en artikel fornylig. Jeg blev modtaget med den mest positive stemme i den anden ende af telefonrøret. Vi fik hurtigt aftalt en dato, hvor mine kollegaer og jeg kunne komme og holde vores heldagskursus. Under kursuset, var der forplejning og alt var tilrettelagt og planlagt til vores fordel. Vi fik yderligere et rigtig flot lokale, som var passende i størrelse til alle 16 personer som skulle deltage i kursuset. Det var virkelig en fornøjelse at holde vores heldagskursus hos konferencecenter Billund. Personalet var virkelig søde og servicemineded. Det er noget jeg ligger meget til når jeg kommer nye steder. Det betyder meget for mig ihvertfald, at jeg får en god oplevelse ud af at være et nyt sted. Selve atmosfæren og stemningen sætter selvfølgelig sit præg på hvordan jeg bliver behandlet og taget i mod. Hos konferencecenter Billund, var der ikke en finger at sætte nogen steder.

Jeg kommer gerne igen

Min oplevelse var simpelthen bare så god, at jeg gerne vil komme igen på konferencecenter Billund. jeg fik en folder med hjem hvor jeg kunne læse meget mere om stedet. Jeg kan se at de har lokaler med plads helt op til 150 personer. Der er næsten ikke noget de ikke har. Jeg kommer ihvertfald gerne igen med mine kollegaer, hvis vi igen skal på heldagskursus, afholde vores årlige teambuilding et sted hvor der er forplejning med i, eller hvis vi bare skal afholde et kort møde der varer under 3 timer. Jeg er ihvertfald meget positiv overrasket over min oplevelse og jeg vil gerne anbefale andre virksomheder til at benytte sig af konferencecenter Billund. Jeg lover med garanti at du og dine medmennesker, vil få en oplevelse. En oplevelse og tilfredshed i sent vil glemme.

About: Jonas