Frokostordning i København: Farvel til madpakkerne

frokostordning i København

Hvis du ligesom mig ikke kan fordrage lunkne leverpostejmadder, er du havnet det rette sted! I dette blogindlæg fortæller jeg nemlig om, da min arbejdsplads indførte en frokostordning i København. Vi har lige siden fået lækker mad hver eneste dag, og jeg kan kun sige én ting: Jeg er vild med det.

En frokostpause, der dufter af luksus

Frokostpausen er uden tvivl et af højdepunkterne på arbejdsdagen. Misforstå mig ikke! Jeg elsker mit arbejde, men efter en hektisk morgen og formiddag er middagspausen altid meget tiltrængt! Her snakker jeg med kollegerne og får ny energi til at arbejde videre. Men ud over selve pausen var der ikke så meget at se frem til. I hvert fald ikke hvis man så på min madpakke. I kender det sikkert selv: Det skal gå stærkt om morgenen, og så får man altså ikke lige gjort så meget ud af madpakken.

Frokostordning blev min redning

Det antiklimaks, der var min madpakke, blev dog fuldstændig vendt på hovedet for nogle måneder siden. Dér indførte min arbejdsplads nemlig en frokostordning i København! Jeg har lykkeligt sagt farvel til slatne rugbrødsmadder og goddag til varme retter, friske salater og hjemmebagt brød. Hele pauselokalet dufter af god mad og luksus, når klokken bliver 12:00, og vi er alle i den syvende himmel.

Hvilken frokostordning i København bruger vi?

Min virksomhed har bestilt frokostordning ved Nordic Catering, og den er helt fantastisk. Maden er fuld af smag og af utrolig høj kvalitet, uanset hvad de laver. Hver dag er der én varm ret, forskellige salater og tre forskellige typer pålæg at putte på brødet. Desuden bliver vi forkælet med kage hver torsdag. Der er kort sagt alt, hvad madhjertet begærer. Og så er Nordic Caterings frokostordning i København lavet med god samvittighed. De bruger nemlig råvarer i sæson, som ikke kun øger smagen, men også er sparsomme for miljøet. Derudover forsøger de at mindske madspild, som jo er et stort problem i verden.

Vil du også skrotte madpakken?

Er du også træt af at stresse med madpakken om morgenen? Så kan din virksomhed bestille en gratis prøveuge hos Nordic Catering. Den er helt uforpligtende, men utroligt velsmagende. Prøv det, og se om det er noget for jer! Men vær advaret: Når først I siger ja tak, vil jeres maver få meget svært ved at sige nej igen.

About: Diana