Flexleasing regler: Har du styr på dem alle?

flexleasing regler

Du har fundet din drømmebil! Og du vil selvfølgelig gerne flexlease, fordi du på den måde kan spare penge. Men hvordan er det nu lige, det er med de flexleasing regler? Synes du også, det er svært at finde ud af, hvad du må, og ikke må, når det kommer til flexleasing? Bare rolig. Dette blogindlæg gennemgår alle reglerne.

Flexleasing regler, du skal kende:

1.      Privatpersoner må ikke eje flexleasede biler

Derfor bliver du nødt til at leje bilen af leasingselskabet. Denne regel er dog mest en formel regel, som egentlig ikke har så stor betydning for dig. Du kan nemlig stadig køre lige så tosset du vil, da der ikke er nogen kilometerbegrænsning.

2.      Registreringsafgiften betales i rater

Det er nemlig rigtigt. Når du flexleaser betaler du registreringsafgiften i rater hver måned. Du undgår dermed at skulle betale hele beløbet på én gang, som det ellers er tilfældet. Desuden betaler du kun ”for det du får”. Det skal forstås sådan, at vælger du at flexlease i 1 år, skal du kun betale af på registreringsafgiften i 1 år.

3.      Du skal betale bilens restværdi

Den sidste ting, det er vigtigt at være opmærksom på, er restværdien. Restværdien bliver fastlagt inden leasingperioden, så du undgår kedelige overraskelser. Det er den værdi, som man forventer at bilen har efter leasingperioden. Når du har betalt denne, har du til gengæld det fulde ejerskab over bilen.

Pas på flexleasing-fusk

Hvis du søger rundt på nettet, er det vigtigt at være kritisk, når det kommer til flexleasing. Flere steder kan du nemlig finde en såkaldt ”flexleasing beregner”. På hjemmesiderne siger de, at den kan beregne registreringsafgiften, men ofte er beregnerens priser fejlagtige og misvisende. Det skyldes, at registreringsafgiften er noget kompliceret at regne ud. Hvis du gerne vil kende en pris, er det bedste bud derfor at kontakte et leasingselskab.

Hvordan flexleaser jeg?

Vil du i gang med flexleasing, kan du kontakte et leasingselskab som Special Cars. De er rigtig dygtige og hjælper dig både med at finde og bringe bilen hjem. Flexleasing eller ej, så er det den store pengepung, der skal findes frem, når det handler om biler. Derfor er det vigtigt, at du har et pålideligt selskab i ryggen til at guide dig, og her er Special Cars et rigtig godt bud. Du kan læse meget mere om dem på deres hjemmeside.

About: Diana