Min nye bil: Mercedes Sprinter

Jeg har lige købt en Mercedes Sprinter

Så har jeg endelig fundet en ny bil. Jeg endte med at købe en Mercedes Sprinter fra Mercedes varevognskollektion. De har nogle helt fantastiske detaljer, som jeg kun glæder mig til at nyde godt af, når jeg i fremtiden skal køre rundt i min nye bil på arbejde. 

Min nye Mercedes Sprinter overrasker positivt

Jeg er så glad for, at mit valg faldt på en Mercedes Sprinter. Den kører helt upåklageligt, hvilket jeg i øvrigt ikke var i tvivl om. Men Mercedes har designet en helt igennem fantastisk kollektion af varebiler, som bare er perfekte for håndværkere og andre som har brug for plads til dagligt. Så du kan forestille dig, at det var svært at vælge hvilket model. Men det blev altså en Mercedes Sprinter i hvid. Jeg får i øvrigt vores logo på siden af bilen, så man aldrig er i tvivl om, at det er os som kommer kørende. Så er vi også vores egen omvandrende reklame. Mercedes har sørget for high tech-teknologier, der øger effektivitet, sikkerhed og komforten i deres nye Sprinter-model. Mercedes siger selv, at bilen kan tænke. Det var jeg egentlig ret betaget af, og fandt ud af, at bilen indeholder regnsensor og bremseassistent, hvilket gør ens tid på vejen ekstra sikker. Og så har man muligheden for at vælge mellem forhjuls-, baghjuls eller firhjulstræk. Jeg valgte firhjulstræk, bare fordi jeg vil være sikker på at kunne komme ud til mine kunder i alt slags vejr.

Grundet til, at jeg valgte Sprinteren frem for de andre modeller

Jeg kiggede på alle mulige varebiler, men endte som bekendt med Mercedes Sprinter. Dette gjorde jeg af to årsger. For det første gør dens high tech-teknologier bilen rigtig sikker på vejen, som jeg også var inde på tidligere. For det andet kunne jeg få et 360-graders parkeringskamera, som gør det nemt for mig at bakke, når jeg skal ind og pålæsse materialer hos byggemarkedet, og derudover gør det det nemmere at køre en stor bil. Jeg ville nemlig helst bare køre en personbil, men så jeg kan ikke rigtig have mit værktøj og mine materialer med, så derfor var det vigtigt for mig at finde en bil, som jeg følte mig meget sikker i. Jeg er sikker på, at min kone også er rigtig glad for netop det. Jeg er sikker på, at jeg kommer til at have denne bil til den ikke kan køre mere!

Læs mere om Mercedes’ Sprinter-model her.

About: Christina