Firmaarrangement i København – Hvem planlægger?

Det er svært at finde et ordenligt firmaarrangement i København

Det er sværere at afholde et firmaarrangement i København end man går og tror. Hvis man ønsker at løfte opgaven selv, er der en hel del ting som man skal tage stilling til inden hele arrangementet bliver en succes. Man skal skabe arrangementet fra benene og dermed stå for alt, så som lokaler, mad, kokke, tjenere og andre former for servering og forplejning. Det er et kæmpe stykke arbejde, specielt hvis man ikke har viden og kontakter indenfor området. Der er derfor mange virksomheder som vælger at udlicitere dette stykke arbejde til eventbureauer. Dette kan i sidste ende spare din en masse tid og penge.

Firmaarrangement i København – Hvorfor udliciter?

Der er mange gode grunde til at man skal udlicitere arbejdet til et eventbureau, når man skal holde et firmaarrangement i København. Der er mange eventbureauer der står i kø for at afholde dit arrangement. Hvis du vælger det rigtige eventbureau, kan du gøre brug af de mange års erfaring og samarbejde som de har. Dette kan gøre selve begivenheden bedre, men det vil højst sandsynligt også gøre begivenheden billigere. Derudover behøver dine medarbejdere ikke bruge tid på arrangementet, men derimod passe deres daglige arbejde. Kontakter og samarbejdspartnere vil også være vigtigt når det kommer til at finde lokaler, samt hjælpe når der skal bruges kokke og tjenere.

Hvem kan leve op til de høje forventninger

Der er mange forskellige eventbureauer, som kan holde dit firmaarrangement i København. Et af disse er Nordic Event. Virksomheden er del af en større koncern, der har samarbejdspartnere spredt ud over hovedstadsområdet. Der er flere folk i eventbureauet som står for at varetage opgaverne i forbindelse planlægningen og udførelsen af dit arrangement. Samtidigt er eventbureauet meget villige til at stille hele deres netværk til rådighed. Eventbureauet har desuden et stort venue i Valby, der kan huse helt op til 700 gæster. Desuden kan deres søsterselskab, Nordic Catering, stå for alt muligt forplejning. Dette gælder også en meget lækker buffet, til alle spisende gæster til arrangementet. Virksomheden formår at samarbejde med de allerbedste i branchen og er et led i en lang række service virksomheder som mange gange før har arbejdet sammen. Nordic Event er selvfølgelig altid klar på at trække på tråde udefra koncernen, efter behov.

 

Det er vigtigt at holde sin arbejdsplads ren og pletfri når du gerne vil sørge for at dine medarbejdere er glade. Læs mere om erhvervsrengøring i København – du behøver ikke gøre det selv!

About: Jacob