Autopolstring: Skræddersyede løsninger til din bil

autopolstring

Er din bil slidt og kedelig, og har du mistet køreglæden? Så er ny autopolstring lige det, du og din bil mangler! Med den rigtige autopolstring kan din bil nemlig blive så flot som aldrig før, og så vil du garanteret genfinde glæden ved at køre i den. Læs med her, og få masser af tips til din bil-makeover.

Ny bil behøver ikke koste kassen

Hvorfor købe ny bil, hvis den gamle kører udmærket? Du kan lige så godt spare de penge og i stedet investere dem i ny autopolstring. Det er vel ingen hemmelighed at følelsen af ny bil i høj grad ligger i ny-bil-lugten, og den får du nemt med nye sædebetræk!

Eksperter laver alle opgaver

KA-autosadelmager er eksperter i at lave skræddersyet autopolstring til både sæder, rat, loft og meget mere. Hos dem er der ingen begrænsninger på opgavens omfang. De laver det hele, stort som småt, og altid med samme dedikation og ekspertise. På den måde kan din gamle bil blive til ny bil på ingen tid.

Autopolstring: Sædebetræk eller sædeovertræk?

Hvis det er sæderne, den er gal med, er det værd at overveje, om du vil have lavet nye sædebetræk eller sædeovertræk. Der er nemlig en væsentlig forskel på de to. Sædeovertræk er et ekstra betræk, der trækkes ud over de gamle sæder, mens sædebetræk er en direkte udskiftning af det gamle betræk. Det betyder, at sædeovertræk er særlig velegnede, hvis du vil beskytte de eksisterende sæder. Hvis sæderne er meget medtagede kan det dog være en idé simpelthen at fjerne det gamle og vælge nyt sædebetræk.

Vær vild i dit farvevalg!

Da sædeovertrækket jo er et midlertidigt overtræk, har du en større frihed til at være vild i farvevalget, når du vælger sædeovertræk. Det er en god mulighed for at eksperimentere med forskellige looks til din bil. Du kan også vælge at få broderet logoer eller lignende på sæderne for at personliggøre bilen.

Var der nogen, der sagde luksus?

Nu du alligevel er i gang med at forny din bil, hvorfor så ikke opgradere den yderligere? Sædevarme i bilen er den ultimative forkælelse og en luksus, du helt klart vil blive glad for. Det gælder især i et land som Danmark. Med indbygget sædevarme kan kulden bare komme an – du kan nemlig sidde lunt og godt i dine nypolstrede, opvarmede sæder.

 

About: Diana