Simpel og overskuelig teltudlejning

Teltudlejning er simpelt og overskueligt

I dag vil jeg gerne give en anbefaling, som drejer sig om teltudlejning. Jeg vil gerne dele min gode oplevelse, som jeg havde i sommers.

 

Teltudlejning til sommerfest

Om sommeren bliver de fleste fester holdt udendørs. Temperaturerne er på det højeste og nætterne er korte. Sommeren er også en god undskyldning til at holde festen udendørs. Desværre kan det jo ske, at det ikke er det bedste vejr. I Danmark kan man ikke regne med vejret, da det kan ændre sig fra det ene øjeblik til det andet. Lige pludseligt går det fra solrige dage til en hel uge med regn. Det er her teltudlejning kommer ind i billedet. Det kan nemlig godt betale sig, at komme det dårlige vejr i forkøbet.

 

Min oplevelse med teltudlejning

Nu vil jeg fortælle om min erfaring med FSU. FSU står for Fyns Serviceudlejning og jeg kan helt klart anbefale dem til din næste fest. Da jeg kontaktede FSU via mail var deres svartid under 2 timer. Jeg forklarede kontaktpersonen om mit sommerfest koncept og hun skræddersyede den perfekte løsning til mig. Processen fra mailkorrespondance til selve dagen for festen var smertefri. De havde styr på det hele og jeg havde ingen bekymringer, da FSU fik mig til at føle mig tryg.

Deres egne professionelle medarbejdere kom dagen før festen og satte teltet op i haven. Udover festteltet lejede jeg også borde og stole til gæsterne samt tilbehør i form af belysning. Selvom regnen endte med at blive væk, var det alligevel rart at have overdækning. Alt i alt havde vi en super god aften og det lette samarbejde med FSU gjorde det hele meget nemmere. Efter aftale kom medarbejderne igen et par dage efter festen og afhentede deres udlejede produkter.

 

Om FSU

Fyns Serviceudlejning er leverandør af et kæmpe udvalg af service og udstyr til fester og event. De leverer festtelte af højeste kvalitet og deres serviceniveau gør processen simpel og overskuelig. FSU er en voksende succes og de gør det nemt for deres kunder at skabe en vellykket fest. Fyns Serviceudlejning er professionelle og rådgiver om det rette udstyr til dit arrangement. FSU servicerer alt fra mindre arrangementer til de helt store, hvor det er muligt at få dækket op til 11.000 spisende gæster. FSU er en voksende succes og de gør det nemt for deres kunder at skabe en vellykket fest.

 

Mangler du derimod et venue? Så tag et kig på Venue København lige her i linket.

About: Eksperten