Eva Persson: Blogger, mor og karrierekvinde

Eva Persson er mor og karrierekvinde

Har du hørt om Eva Persson? Hvis ikke så læs med her. I dag får du nemlig en anbefaling herfra og den omhandler Eva Persson. I 2016 kom Eva på alles læber, da hun åbnede op omkring hendes korte barsel. Dette skabte røre i medierne, men hvorfor? Det kan der være mange delte meninger om. Hvad er vigtigt at huske er, at Eva Persson er mega sej. Hun er både blogger, enlig mor og så er hun i den grad også en karrierekvinde.

 

Karriere- og familiemenneske

Hvem siger, at man ikke kan være begge dele på en gang? Eva Persson er en kvinde, som jeg ser op til. Eva er enlig mor til to små børn og samtidig er hun selvstændig advokat. Som nævnt tidligere, tog Eva ikke den fulde barsel med sit ene barn. I december 2014, 6 uger efter hendes søns fødsel, fik Eva møderet for Højesteret. Med mere end 10 års erfaring som selvstændig advokat på daværende tidspunkt, kunne hun selvfølgelig ikke sige nej til sådan en unik mulighed. Det kan jeg sagtens sætte mig ind i, da jeg selv går meget op i mit arbejde. Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvorfor andre skal begynde at svine Eva til på baggrund af denne beslutning. Ifølge min mening skal der helt klart være en balance mellem familien og karrieren. Man kan sagtens være mor, blogger og gå op i sit arbejde.

 

Eva Persson deler sine erfaringer på sin blog

Jeg begyndte at læse Evas blog for omkring et år siden. Jeg finder det meget interessant at følge med i Evas liv eller i hvert fald det, som hun deler med læserne. Første gang jeg læste et indlæg blev jeg fanget af hendes ærlighed og den måde hun skriver på. Sidenhen er jeg hver gang blevet inspireret af hendes sjove og bundærlige historier. Evas blog handler om forskellige aspekter inden for både børn og karriere. Hun skriver blandt andet om sine gode og dårlige dage og hvordan det påvirker hendes fritid. Eller hendes mangel på fritid. Jeg synes det er meget inspirerende, at Eva har valgt at sætte fuld fokus på børn og karriere og endda hvis det betyder mindre tid til sig selv.

Eva er et rigtig godt eksempel på, at alt kan lade sig gøre, hvis man er klar til at arbejde for det. Igennem bloggen giver hun sine erfaringer videre, både de gode og de dårlige. Det er det, som gør Eva Perssons blog interessant.

 

En anden anbefaling herfra er flexleasing, som gav mig min drømmebil. Læs mere om flexleasing i linket.

About: Eksperten