Årets bedste Eventbureau København + lidt om mit arbejde

Årets bedste Eventbureau København

Jeg arbejder for Eventbureau København, hvor vi lige har holdt de fedeste events og møder over sommeren. Og det har jo simpelthen være den bedste sommer i lang tid, så det har været helt fantastisk at hoste så mange glade mennesker fra forskellige virksomheder. Så jeg tænkte, at jeg ville dele lidt ud af min passion indenfor events og møder. 

Eventbureau København med speciale inden for møder og events

Først og fremmest vil jeg fortælle lidt om, hvad det er vi laver. Jeg ved jo godt, at det har bare er en mere personlig blog, men jeg tænkte bare, at nogle af jer læsere måske kan bruge det på jeres arbejdspladser, hvis I snart skal holde det årlige firmaarrangement, eller bare har lyst til at inspirere jeres ledere. Hos vores eventbureau København sørger vi for at I alle for en helt super oplevelse, og bliver udfordret og inspireret. Så er det også nemmere at tage på arbejde, hvis man føler sig tæt på sine kollegaer samt inspireret til at gøre et godt stykke arbejde. Vi tilbyder events og møder i to kategorier: corporate events og sociale events. Ligegyldigt hvilken kategori du ønsker at holde et event eller møde inden for, så tager vi os af alt fra udvikling af strategi og den kreative proces til produktion, logistik, afvikling og evaluering.

Hvad kan de to kategorier tilbyde?

Lad os tale lidt om, hvordan de to kategorier er forskellige hos vores eventbureau københavn. Corporate events handler meget om at netværke (enten skabe eller udvide), hvis ledere gerne vil belønne deres medarbejdere for en god indsats. Det kan også være at man ønsker at øge produktiviteten gennem teambuilding, der fremmer sammenhold og samarbejde eller at man ønsker at indføre nye eller forstærke eksisterende nøglestrategier. Måske jeres virksomhed skal lancere et nyt produkt? Eller måske virksomheden har fødselsdag? Alle disse events og møder kan vi hjælpe med og vare tager hele processen fra tanke til handling. Så har vi social events kategorien. Det er min personlige favorit. Her er eventet som oftest rigtig festligt, og kan værejulefrokost, sommerfest, familiedag eller hvad I nu ønsker at fejre. Her hjælper vi med at få styr på musik, mad, underholdning, garderobe, personale og meget mere. Vi har meget kompetent eventpersonale, om også hjælper jer i løbet af dagen eller aftenen, så alt glider som smurt. Det vigtigste for os er, at I ved, at vi varetager jeres interesser og det kommer altid først.

Læs om, hvordan du byder velkommen med stil til jeres næste firmaarrangement.

About: Christina


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *